"Vrf kan man inte välja Libanons, Syriens, Afghanistans färger på profilbilden? Alla dödats av IS terror. Eller är det skillnad mellan folk o folk?"

Rubriken på dagens inlägg tog jag från ett inlägg jag läste på facebook som jag tyckte var väldigt bra skrivet.
Ingen har väl missat det hemska som hände i fredags i Paris. En stad som är lik stockholm, eller köpenhamn. En stad som vilken som helst i världen egentligen. För i städer finns det människor, oskyldiga människor som oftast råkar ut för dessa hemska och fruktansvärda saker. 
Det finns inga ord tycker jag som jag kan använda för att uttrycka min ilska och sorgsenhet mot det som hänt. 
Men jag vill bara lyfta fram och uppmärksamma om att samma sak hände i beirut för några dagar sen också. 
Samma sak har hänt fler fler gånger i krigsdrabbade länder. Men varför kan jag inte välja vilken färg jag vill ha på profilbild ?
När ska vi, människor, inse att det är inte skillnad på folk och folk!?!?
Jag tänker inte skriva ett mega långt inlägg om detta utan jag vill mest bara, hålla en tyst minut för alla hemska hemska saker som händer just nu i världen. Och sen försöka vända mig till ställen där man kan försöka hjälpa. Även om inga pengar eller saker i världen kan ersätta en förlorad vän, syster, bror, eller förälder.
 
 
Hoppas ni uppskattar er familj och vänner extra mycket just nu och alltid. 
 
 
 
Om min vardag, Om tankar | |
#1 - - Clara:

Du har så rätt. Du är så klok och vecka och det gör mig glad ❤️ Synd att inte fler inser detta. Stannar upp och tänker efter innan de gör som alla andra.

#2 - - Anonym:

Vis* inte vecka...

#3 - - Anonym:

Vis* inte vecka...

#4 - - Clara:

Du har så rätt. Du är så klok och vecka och det gör mig glad ❤️ Synd att inte fler inser detta. Stannar upp och tänker efter innan de gör som alla andra.

Upp