Mina favorit bloggar.

Jag känner att jag är inne på ett tips spår just nu. Så tänkte tipsa er om 3 av mina favoritbloggar just nu. Jag kör igång med en gång!
1. Flora Wiström
Flora är frilansar inom illustrationer och bloggar om sin vardag, mode och skriver. 
Det jag gillar med hennes blogg är att den verkligen är mångsidig, hon fotar otroligt bra och hon skriver intressanta inlägg och det varierar verkligen. Kan vara mode en dag, en om hennes texter, resor och massa massa mer!
 
Demi's blogg är verkligen bra, det är en typisk modeblogg om man kan säga så men samtidigt har den det där lilla extra för hon kan helt plöstligt komma med en otorligt bra text om t.ex. kärlek eller andra typiska tonårsproblem och man märker att hon har känsla för ord samtidigt som hon har en otorligt cool stil som verkligen är en mix av allt snyggt och så lyckas hon får sin touch och sig själv i det som blir riktigt coolt.
 
Hon är en otorligt driven person som skriver om massa, mest om resor och mode men även inslag av inredning. Jag tycker hon har det där lilla extra som känns äkta och jordnära för att avara en modebloggare. Det gäller ju verkligen att ha det där lilla extra för att slå igenom som mode bloggare (om man kan säga så) och det tycker verkligen jag att hon har! Hennes stil är speciell men ändå i trend, fast med hennes egna twist då!
 
| | Kommentera |

Hållbart tänk när du köper kläder.

 Tisdag, jag gillar tisdagar, de känns som en bra mellan dag, en dag att hinna ifatt med saker. Om du vill stanna hemma och skolka en dag för att komma ikap i skolan eller att du helt enkelt inte vill gå dit känns Tisdagar som en bra dag för det.
Anyways, jag tänkte göra ett inlägg med inslag av hållbart tänk när det kommer till kläder! Det är verkligen något jag hela tiden trilskas med, tycker det är jobbigt att påverka jordens resucher för att jag vill ha den där "omg-jag-dör-vad-snygg" tröja, skor eller väska. Men då brukar jag ha som en regel, att jag måste kunna använda detta plagg som jag vill köpa till minst 3 outfits. 
Så här kommer lite bilder på exempel, då jag använt mig av min absolut favorit tröja just nu, som jag köpt på second hand i stockholm!
 
Outfit nummer 1:
 
Outfit nummer 2:
 
Outfit nummer 3:
 
 
Jag kallar detta del 1, för jag kommer nog återkomma till detta med hållbart tänk!
 
Ha en fortsatt bra tisdag!
 
om tips | | Kommentera |

3 Styling tips.

Hej!!
Eftersom Måndagar är oftast sega och tråkiga tänkte jag ge er 3 styling tips för att enkelt piffa upp en outfit som du tycker är lite tråkig eller som behöver det där lilla extra!
 
TIPS 1: Knuten.
Jag älskar crop-tops, 90 tals tröjor eller vad ni än nu kallar det så vill jag ha mina tröjor magkorta!
Men det är smart att ha några tröjor i en normal längd också. Men du kan enkelt korta din tröja genom att gör en knut mitt på magen och vika in den under. Då blir det en lite annorlunda form på fållen och det blir en cool drapering på det samt den blir kortare. Det piffar lätt upp en outfit som kan vara ett par jens och en vanlig vit tisha, hipsvips blev det en lite roligare outfit med denna enkla detalj!
 
 
TIPS 2: Skärpet.
Samma här, din helt svarta outfit är för svart och tråkig (vilket man kan tycka är helt galet, kan svart vara tråkig?? aldrig). Plocka då fram ett mönstrat eller lite mer färgglatt skärp, och du behöver inte bara använda skärpet för att byxorna eller kjolen är förstor! detaljer gör allt och jag tycker det är en enkel och bra detalj att ta till om jag tycker mina outfit känns tråkig!
 
 
TIPS 3: Väskan.
 Plocka fram din crazy part väska, clutch eller din päls rygga (FAKE HOPPAS JAG!?) något som gör att man tittar den där extra gången när du går förbi. Det är något jag faktiskt älskar att ta till, skor och väskor är nog mina favorit accesoarer och det kan verkligen bli så enkelt! för oftast 99% av alla fall, vill du ha en väska med dig när du går ut, om det är krogen, till skolan eller bara för att ta en fika. 
 
Hoppas ni gillade mina tips och kan ha använding för dem! 
Komentera gärna om ni vill ha fler tips av olika slag.
 
Ha en fortsatt bra måndag!
 
 
 
 
Om Inspiration | | Kommentera |
Upp