Podcast tips.

 Podcasts, jag är så lycklig över att det finns!! För jag är en sådan person som har insett att jag måste stimulera olika delar av min hjärna för att kunna koncentrera mig på en specifik sak. t.ex lyssnade jag mycket på musik samtidigt som jag pluggade. Så helt enkelt när jag sitter uppe i min studio(!!! att jag ens kan säga MIN STUDIO är förövrigt något jag blir exalterad över varje gång jag säger eller tänker på det) är det perfekt att sätta på sin favvo podcast och bara lyssna på olika härliga personer prata om allt från mord till modeknep och sex samtidigt som jag fokuserar på något sy projekt. I just love it.
Så därför tänkte jag dela med mig av fyra podcasts jag tycker man borde kika in på (om man inte redan har gjort det!)
 
1. Josefin&Vanja.
 De är två bloggare som i varje avsnitt har olika teman som de pratar om. Kan tyckas helt ointressant, men deras sprudlande personligheter och peppande attityd gör att man blir alledeles peppig. Här är deras bloggar: Josefin och Vanja. Så kika in på deras podcast pronto, deras avsnitt när ofta över 1 h långa, vilket passar mig väldigt bra!
 
2. Flora&Frida.
Flora och Frida är båda bloggare och frilansare på olika vis och de pratar mycket om sex, vänskap, kärlek, bloggyrket ect. Väldigt intressanta podcast och jag tycker att de lyckas bra med avreagera ämnet sex. Sen tycker jag även att de har väldigt härliga personligheter som skiner igenom i podden.
Här är deras bloggar: Flora och Frida.
 
3. Stil i P1
 
Detta pogram är ju egentligen ett radio program MEN den finns i podcastappen så den räknas i min bok. 
Denna podd/radiopogram är för dig som älskar mode och dess budskap, gå in och lyssna nu,nu,nu! Det finns så intressanta inlägg.
 
4. Hasse aro- Fallen jag aldrig glömmer. 
 Jag är väldens mord-nörd. Vilket egentligen är ganska sjukt att jag gillar och lyssna på olika mordfall som har hänt.. Men jag tycker i alla fall det är intressant. Så om du gillar det, är detta en podd för dig.
 
För övrigt: IN OCH LYSSNA NU!!
 
Har ni några favorit podcast ni vill dela med er av? in och komentera, jag vill alltid hitta nya roliga podcasts att lyssna på!
| |
Upp