Fredagen den 28 april 2017

Idag är det fredag och jag har ledig helg <3 

Har varit så slut på senaste och känns så himla störigt. Vill vara pigg o alert är ju för fan 21 år ! 

Helgen kommer bli så kul och känner det ska bli kul med lite förändring i mig själv. 

Mitt mode är typ att stänga in mig i två veckor o bara sy, skapa. 

Här nedan är mite frukostar jag ätit i veckan. Avocado mackan, så jävla bloggigt.  Och sen kaffe och lite smoothie eller tranbärsjuice. 

Fucking älskar frukost. Men är i en mat period då jag inte är sugen på ngt och inget är gott men äter för det bör man haha. 

Lyssnar på Flora o Frida och 10000 ggr på in the bag, med Viola Bergström o Fanny Ekstrand. TIPS till alla mode o kläd lovers!! 

Tror jag typ har 20 års kris varje gång jag har mens. Asså fy satan var hormonerna flyger kors och tvärs hahah. ORKAR INTE. suck haha. 

Nej måste verkligen börja sy mer. Måste måste. Mår typ dåligt när jag inte får utlopp från det. Mitt skissblock är snart fullt och inget har kommit från papper t tyg. Suck.. 

Puss o hej! Hoppas eran helg blir bra.

Skriv inläggstext 

Om min vardag, Om tankar | | Kommentera |

don't be cheap

Läs och låt budskapet sjunka in. detta är vad jag tror på och försöker leva efter. det är inte lätt alls, men tillsammans klarar man mycket mer.Idag har jag jobbat, stor handlat. borde ha sytt men har verkligen en trötthet som är i hela kroppen. Försöker vara offline så mycket jag bara kan nu i två veckor och det är så skönt men märker också hur trött jag är.. 
imorgon kör jag dubbelpass på jobbet. 8-21 typ. men det blir bra det.
 
tror vi ska se film jag o D. själv har jag fastnat i twilight och harry potter träsket igen. HP så mkt bättre än twilight men ändå så nostalgi från typ 7-8, alltså typ 7 år sen. sjukt. fan vad tiden går fort. Men måste ändå säga att jag trivs mer o mer i att vara äldre och bli äldre. tror jag aldrig egentligen passade som tonåring, old soul eller något.
 
haha nej, skämt o sido. 
 
godnatt
Om min vardag, Om tankar | | Kommentera |

Mon ami

 
 
 
regning måndag. jag vaknade med lite mensvärk och ingen mjölk till kaffet. cyklade iväg och köpte mjölk och en brödbulle och sen blev det frukost framför Harry Potter. 
var otroligt seg startad men efter ett tag så satt jag igång musik från min favorit spotify lista at the moment och började städa lite. 
 
 
 
nu har jag precis ätit lunch, väldigt sen. ska sy en toile till en skjorta till D och sen träna boxning vilket jag inte gjort på en evighet.. saknar att träna det regelbundet.
 
herrå ha en bra måndag!Om favoriter, Om min vardag | | Kommentera |
Upp