Mina favorit bloggar.

Jag känner att jag är inne på ett tips spår just nu. Så tänkte tipsa er om 3 av mina favoritbloggar just nu. Jag kör igång med en gång!
1. Flora Wiström
Flora är frilansar inom illustrationer och bloggar om sin vardag, mode och skriver. 
Det jag gillar med hennes blogg är att den verkligen är mångsidig, hon fotar otroligt bra och hon skriver intressanta inlägg och det varierar verkligen. Kan vara mode en dag, en om hennes texter, resor och massa massa mer!
 
Demi's blogg är verkligen bra, det är en typisk modeblogg om man kan säga så men samtidigt har den det där lilla extra för hon kan helt plöstligt komma med en otorligt bra text om t.ex. kärlek eller andra typiska tonårsproblem och man märker att hon har känsla för ord samtidigt som hon har en otorligt cool stil som verkligen är en mix av allt snyggt och så lyckas hon får sin touch och sig själv i det som blir riktigt coolt.
 
Hon är en otorligt driven person som skriver om massa, mest om resor och mode men även inslag av inredning. Jag tycker hon har det där lilla extra som känns äkta och jordnära för att avara en modebloggare. Det gäller ju verkligen att ha det där lilla extra för att slå igenom som mode bloggare (om man kan säga så) och det tycker verkligen jag att hon har! Hennes stil är speciell men ändå i trend, fast med hennes egna twist då!
 
| |
Upp