Släng inte!!

Hejsan svejsan!
Har alltid velat säga "tja", men känner mig så töntig när jag gör det så har helt enkelt slutat med det. 
 
Idag tänkte jag berätta om H&M's "släng-låda". Som jag redan skrivit om har H&M en kollektion som är bättre miljöval och att till en viss del så är fibrerna återvunna från dina gamla kläder. Men du kan faktiskt lämna in vilket tyg som helst, små spill eller ett gammal lakan. 
Så samla ihop kläder/tyger som ni ändå tänkt slänga och lämna dem i en av H&M's boxar.
 
Sen om ni är mer intresserad så kan ni gå in och läsa på h&m.
Hoppas eran tisdag blir bra! 
Om tankar | | Kommentera |

Sista dagen i Belfast

I lördags var det min sista da i belfast, Den börjades med en brunch på ett ställe som hette Maggie Mays. Vi åt toast emd äggröra, amerikanska pannkakor, te och juice. Så gott. Men efterår rullade vi fram. 
Så vi rullade vidare till botaniska trädgården och deras bibbliotek med Narnia dörr. Resten av dagen flöt förbi på stan och vidare till en hemma fest och sen ner i sängen för att gå upp klockan 5 och bege sig mot bussen och flyget. 
Dagarna har varit superbra men jag är verkligen en borta bra men hemma bäst. Dock åker jag till Gotland på fredag ska spendera några dagar i stlm och jobba. 
 
har några inlägg planerade för denna vecka, så hoppas att jag kommer få upp dem. Föresten, ni ska bara veta vad jag har sy abstinens och min skissblock är helt överklottrat med ideér och små anteckningar. Önskar ibland att jag kunde ta med mig mitt syrum i en såndär väska som Hermione har i Harry Potter. 
Jag vet världens i-lands problem.
 
Kram till er.
 
 
Om min vardag | | Kommentera |

Belfast dag 1.

Hej!
sitter just nu i min kusins rum i huset hon med flera studenter bor. Väldigt kul att se hur det livet är, får mig väldigt sugen på att göra en utbytes termin när jag börjar plugga!
Igår så åkte vi, jag och min kusin plus en tjej som bor här till ett stort berg som heter Cave hill här i belfast. Det var så så fint!! brant och lerigt, men så fint och värt den nästan 1 1/2 h promenaden upp.
Väl där uppe satt vi och åt vår matsäck, mysigt!
 
De är tagna med min telefon så kvallen är inte bäst haha. Nu ska vi straxt gå på bio och imorgon (fredag) ska vi gå på stan, är taggad på alla vintage affärer här!
 
Puss på er!
 
 
 
| | Kommentera |
Upp