Serie tips.

Jag är världens serie nörd. Jag kan spendera timmar efter timmar med att sträck se en säsong av min nyaste favorit serie. Helt sjukt egentligen. 
Jag tänker kör pang på rödbeta och rekomendera fyra styckna serier som nog är mina absolut favorit serier! 
 
1. Gossip girl.
 Som säker alla har sett vid detta laget. Men den är bara så bra, det går inte att förklara. dels kläderna men också deras liv är ju facinerande på ett sett att folk faktiskt lever som dem, det är ju helt otorligt (både på ett positivt och negativt vis). Denna är helt klart ett säker kort från min sida. 
De handlar om olika rika, bortskämda tonåringar på upper east side på manhattan i New york. Mer ska jag nästan inte förklara för det är bara förvirrande. 
 
2. Skins.
 Alltså brittiska serier är de mest verklighetstrogna serier jag sett och det är det som gör dem så himla, himla bra. 
Skins, alltså, den serien är så bra! Jag har bara sett säsong 1-4 men de är så sjukt bra.
Man får följa olika tonåringar i England, Bristol. Och de speglar tycker jag tonåringar och vad som händer i än i just tonåren, med kärlek, vem man är, alkohol, vänner, sexualitet, depression ect. Den täcker mycket och jag tycker ALLA borde se den serien. 
 
3. The Carrie diaries.
 Om du gillar Sex and the city kommer du gilla denna serie. The Carrie diaries Handlar om Carrie Bradshaw (alltå huvud karaktären i sex and the city) som tonåring och hur hon försöker komma på vem hon är. Väldigt normalt konccept på en serie men kläderna, wow, eftersom den utspelar sig på 80 talet då modet var väldigt spännande. De verkligen tänktutan för boxen och levererat coolt mode från 80 talet. Sen att den är en allmänt mysig serie med inspel av kärlek och sånt gör den bara mer härlig att titta på. 
Om du är en dagdrömmare tror jag du extra mycket skulle gilla denna serie. 
 
4. My mad fat diary.
Nästa favorit serie som också är brittisk handlar om Rae som försöker dölja att hon varit inlagd för ångest, depression och självskadebeteende för sina nya kompisar.
Den är också en väldigt verklighets trogen serie och man kan relatera mycket till den på olika vis tycker jag. Precis som Skins. det finns 3 säsonger med kanske totalt 24 avsnitt (om ens det). så man ser igenom den ganska fort. 
 
Om ni inte sett någon av de ovan tycker jag ni ska göra det nu på direkten!
Har ni några favorit serier ni skulle vilja tipsa om?? skriv gärna i komentarerna.
 
| |
Upp